Lovely

Har haft en underbar helg med underbara människor!
Fredagen börjades med skola, seminarie och alla i vår grupp var helt sega vilket bevisade att det faktiskt var fredag på riktigt;)

Slutade lite i 12, rusade till tåget, hem och hämta present, direkt in i farmor och farfars bil som tog oss till Therese, Viktor och en vecka gamla Benjamin! Så söt han var aaaahhh galet!!!

På kvällen bar det av till Cassandra där klara och Amanda var, vi käkade och snackade hela kvällen, sov där och på morgonen överraskade vi Amanda med en liten födelsedagsfrukost!

På lördagskvällen blev det mat och mys med min älskade man och idag började vi med att gå ut med hunden en timme i skogen, en runda hem till Jessica, hem och duscha sen till Jessica igen där det blev tacos och dålig film haha eller en verkar bra men den var läskig så såg bara lite,

Nu ska jag försöka sova det är ju VFU-vecka denna veckan!!! Är lite nervös!

Bild från Google, har typ inga bilder på denna och har lite träningsverk i rumpan och känner för ett riktigt tufft benpass haha

Äckligtlat

Jag saknar att jobba! Då hade jag någonting planerat varje dag mellan 06:00-16.00 och det var skönt! Jag blir världens lataste när jag bara går hemma! Har inte fått frisk luft sen i söndags om man inte räknar de lilla jag fick på väg till och från skolan igår... Jag pallar verkligen inte med någonting! Har blivit en äckligtlat människa som jag inte vill vara! Ville egentligen till dansen ikväll men jag tycker det är för sent så pallar inte alltså aaaaah jag får damp på mig själv!

Nu får jag faktiskt byta in BORSTA TÄNDERNA, ta på nig skorna och gå och posta brevet samt ladda på busskortet så det så MARCH IVÄG!

Även det lilla kan göra skillnad

Har gjort lite små justeringar här på bloggen, inget stort men lite färgändringar och "text-typs-ändringar". Har även laggt till fler kategorier så det blir lättare att hitta om man skulle vilja hitta ett speciellt inlägg. Några av kategorierna är tomma just nu men de fylls väll på lite efter hand :) 

Black&white

De kanske inte uppfyller alla kraven men det här var det bästa jag kunde komma med just nu:)

Nice

Nyduschad,peelad och insmord(insmörjad?) ligger jag i sängen och målar naglarna, eller jag skulle göra det men mina nya favvolack från ginatricot är spårlöst försvunna! Eftersom jag planerat att ha det mörkröda blev jag besviken och med nollinspiration målade jag bara topparna på händerna med silvrigt glitter, det är okej MEN på tårna måste det vara rätt! Det ska kännas höstligt ( baby rosa åkte bort), coolt (baby rosa åkte bort) och liksom mysigt men samtidigt lite ös( baby rosa åkte bort) hmm what to do...?

my day off

Var uppe sent igår, kan inte riktigt komma ihåg sist det hände då jag de senaste månaderna jobbat tex varje lördag med start 06.00 alltså tidigt läggning (kommer inte på något bättre ord) på fredagen och sen har jag somnat runt elva tiden på lördagen för jag varït så trött...

Men idag är min lediga dag så igår satt jag uppe och kollade på serier, mös och gjorde lite bankärenden. Ställde klockan på tio idag, (förstår inte vad det är men jag blir jätte stressad om jag inte har alarm på morgonen) tänkte att en liten sovmorgon kan väll vara bra...klockan har fortfarande inte ringt, vaknade halv åtta och hade för mycket myror i kroppen för att ligga kvar i sängen.

Dagens planer...

!!!POSTA BREVET!!!

ladda på busskortet

upp med saker på vinden

släppa ut vilddjuret (kaninen)

förhoppningsvis dansa!

måla naglarna

fixa en sak med banken

är i stort behov av en riktig dusch med rakning, peeling och smörjning

och ta det luuuugnt,

borde plugga...pallar inte...

Höst städning!?

Efter förra inlägget satt jag typ en timme sen tog jag tag i disken och lite undanplock på rummet sen åt jag apelsinen och efter det så vilade jag!

Vid fyra kom jerker från jobbet och vi stack och köpte en ny bur till Nelly (TIPS: buren kan se betydligt mindre ut i affären än vad den egentligen är där hemma!!!!) den var gigantisk eller är gigantisk vilket ledde till ommöblering och storrensning som tog va 4,5h, jerker stack efter buren var inne vilket ändå vad skönt så jag kunde fixa i lugn och ro..
Bild1 Före
Bild2 Efter

Det blev ändå ganska så mysigt såhär

25september

Woho löning idag!!

Var på VFU möte i morse och fick reda på vilken skola jag ska vara på och var jag ska befinna mig på måndag (inte på skolan)

Sitter hemma med skallebank och vet inte vad jag ska göra!
jag borde:
Bädda sängen
Plocka ur diskmaskinen
Plocka in i diskmaskinen
Plocks undan på mitt rum
Posta brevet som jag glömt varje dag!
Ladda på busskortet
Köpa ny bur till Nelly
Träna
Sova
Äta en apelsin

Får väll se hur mycket jag pallar och var jag ska börja...börjar nog med att sova, onödigt att bädda sängen INNAN

Måndag, Monday, Montag

Idag vaknade jag och kände mig sjuk ! så jäkla typiskt för jag är ledig idag, har ont lite över allt och känner mig allmänt hängig.
 
Var hos frissan innan och det hör ju till hösten att klippa lugg så även detta året! jag hatar de första dagarna med lugg för då är den så äckligt nyklippt liksom haha. Det konstiga är att denna gången är den inte alls fint att sätta upp håret för luggen är lite bredare än vanligt så jag får väll ha det nerslöppt och skita i att se mig i spegeln när jag tränar!
 
Nu ska jag faktiskt gå in och lägga mig i sängen, hade planerat in ett danspass med nathalie idag men vi får se hur det blir med det, känner mig inte alls kry just nu men jag vill ju så gärna !
 
Skulle egentligen ha pluggat också men jag har ingen ork, får kolla på ett avsnitt på UR om fritidspedagoger så känner jag kanske att jag gjort någon nytta i alla fall.
 
 

Helt makalöst

Kommer ut ut badrummet och set kaninen stå och käka ut fruktskålen hahaha eftersom hon kämpat för att komma upp där så skar jag faktisk av en bit och gav den till henne helt otrolig är hon haha

Whantiiies

Är så sugen på någon av dessa kombinationerna till nyår och till min födelsedag men eftersom det bara är september kan det snabbt ändras till det är dags så vågar inte köpa!
Bilderna och sakerna hittar ni på
http://Nelly.com">Nelly.com, http://crazy-factory.com">crazy-factory.com, http://bianco.se">bianco.se och http://bubbleroom.se">bubbleroom.se

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1375222/images/2012/pic_505ebe029606ee77797cd1d4.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1375222/images/2012/pic_505ebe03e087c33eab65860a.jpg" class="image">

Shoes

Varför varför och åter VARFÖR lägger de ut sånahär skor när det är höst och så kallt att man fryser om fossingarna i vanliga skor!? Jag är kär! Hade det varit juni månad hade jag nog inte tvekat på att dessa skulle bli mina!
Har ett par i nästan samma modell och de är så sköna!
Dessa skorna är från Nelly.com

Gymsug

Har blivit så sjukt sugen på att gymma! Körde ju ett litet fyspass här hemma med styrketräning och jag älskar känslan av att musklerna blir starkare för varje gång man kör så det får bli att fylla på gynkortet nu antingen till helgen eller när lönen kommer!

På tal om gym så är träningskläder någonting jag verkligen kan titta på i all oendlighet ibland kan jag NÄSTAN bli mer förälskad i träningskläder än i ett par snygga skor! Här är några tröjor från adidas som jag är förtjust i, har naturligtvis hittat tillbehör till dem, kanske lägger upp det sen!

Dessa tröjor från adidas finns att köpa på Nelly.com

en liten bit glädje

Har änltligen läst EN av böckerna till imorgon i PDF-format på datorn. Lite lustigt när jag sitter där och tittar på all statistik och känner igen mig i det, kollar året, jo visst gick jag i nian 2009 och svarade på dessa frågor då haha. Vet dock inte om det var till den undersökningen men det var ju samma frågor så det är mycket möjligt.
 
har en text kvar men mamma sa att man får ut mest av sånt genom att läsa sammanfattningen så får väll göra det imorgon för nu ska jag lägga mig i min sköna säng och krama om min efterlängtade kudde
 

Att utmana sig själv och försöka bejaka

Okej, på senaste tiden har mitt självförtroende slagit i marken, jag vet inte riktigt vem jag är eller vad jag vill. Och då menar jag såklart inte på de planet att jag springer runt i stan och bokstavligt talat inte vet vem jag är utan mer dethär djupa, vem är jag egentligen.
 
Det kanske är en konstig tanke men det här med identitet har helt plötsligt fått en väldigt stor del av mitt liv, sen jag slutade gymnasiet har jag tappat lite av min identidet och svävat i ovishet. Där viste jag vem jag var där kände jag mig hemma, det var som en enda stor familj där man tog hand om varan och stöttade varandra, hjälpte varandra, fanns där för varandra och älskade varandra för den man är.
 
Jag får väll erkänna att jag känner mig ganska så vilsen och lost just nu, när jag för en gångs skull hittat rätt, hittat någon som var som jag som jag kan identifiera mig med så skiljs man helt plötsligt åt och jag hittar inte riktigt mig själv igen.
 
Det är väl det som är meningen, jag sa i mitt tal att vi är som ett träd, vi går längs stammen tillsammans och nu  bryter vi ut i våra egna små grenar och ska få blomstra var och en på vårt eget vis.
 
Men allt detta har mitt självförtroende slagit i marken men jag ska försöka plocka upp det igen. Vissa av oss måste prova oss fram innan vi hittar oss själva så det kanske jag borde göra. Säga ja lite oftare än vad jag säger nej, framför allt våga säga ja och förhoppningsvis få uppleva nya spännande och roliga saker.
 
Man kanske inte behöver göra det värsta typ hoppa bungyjump eller någonting sånt utan bara göra någonting som man kanske inte vågar men som man så gärna vill! Att steg för steg förverkliga sina drömmar

snurrig

Ibland frågar jag mig själv VARFÖR i hela fridens namn jag valde att läsa vidare. Det gäller inte själva utbildningen eller så utan dessa "läxor" jag mår lite smått illa och får kramper i kroppen när jag tänker på detta äckliga fenomen.
 
Jag har aldrig tyckt om läxor, eller möjligtvis matte läxorna i mellanstadiet då de var de jag var bra på men annars har jag suttit och bölat vid köksbordet när jag suttit där klockan nio kvällen innan och försökt få in någonting.
 
Skillnaden mellan då och nu är att då var det ändå vettiga saker vi skulle lära oss och det var liksom 30 sidor i veckan. Nu däremot är det över 100 sidor i veckan varav 80% är rent trams som översittare skrivit på konstigt språk för att visa att de är lite bättre än alla andra. Jag tål inte riktigt sånt, varför inte bara gå rakt på sak och säga VAD de kommit fram till SEN kan de ha dedär sjuhundra sidorna om HUR de kom fram till det för de som nu vill läsa det.
 
Jag har i alla fall lämnat in en uppgift WOHO kan vara det sämsta jag någonsin skrivit men det är så stora uppgifter eller små uppgifter med stora breda ämnen som man itne riktigt gan greppa om.
 
jaja får väll fortsätta nu behövde bara gnälla lite och ursäkta igen för allt gnällande jag får skärpa mig snart, jag måste skärpa mig, jag ska skärpa mig!
 
 

my ass is burning

Tränade som sagt lite i förrgår och körde väldigt mycket ben och rumpa, idag hade jag lite träningsverk i röva och efter en mycket snabb cykeltur till tåget och gående i trappor känns det som min rumpa brinner!

Har inte haft såhär härlig träningsverk på länge, jag älskar det!

De där små sakerna

När jag var som ledsnast en dag trillade ett papper ut från mitt anteckningsblock, det var en berättelse som jag skrivit på tyskan i ettan med bl.a. Lilla Pira, jag blev så glad och varm i hjärtat av att läsa igenom den och glömde helt bort att var ledsen.

Ibland krävs det inte mycket för att göra någon glad:)

Mutcholoveo

Sov som sagt inte mycket inatt, somnade vid halv fem och vaknade sju, fick ett "psykbryt" och hade terapisamtal med mammi, det spelar ingen roll hur många utbildade proffs det finns att prata med så är min mamma och min pappa de bästa coacherna jag har och det är jag glad över! Och alla mina underbara vänner såklart!

Så efter några gråtattacker ringer en kille i klassen och säger att tåget är inställd, det blir snabbt att torka tårarna och rusa till bussen, jag har varit så trött att jag knappt mins skoldagen idag, men för en gångs skull så kändes det bra, det var idag, får lära mig ta en dag i taget (har extrem svårt att hantera stress vilket gör att min bägare bubblar över ganska ofta och jag kan lätt få en isbit till ett smäktande isberg).

Nu har jag precis bölat lite till när jag snackat med pappa men vi hittade nog problemet och har gjort upp en liten plan:)

Nu ska jag försöka få lite sömn för imorgon börjar vi tidigt eller ja kvart över 8, det är tidigt i skolans värld men när jag jobbar så är det 45 min kvar till frukost;)

Förlåt för massa depp och no energi inlägg den senaste tiden men ibland måste man låta sig vara lite ledsen och få ur sig all skit innan man kan börja sträcka på sig igen och våga ta något steg framåt och våga se saker i alla fall lite positivt och vara lite glad och våga lita på mig själv för jag vill vara en glad och positiv tjej!

...

Somnade när jag pluggade och vaknade runt 1, sen dess har jag varit vaken jag är trött i huvudet men mina ögon är pigga jag ligger bara och vrider och vänder mig och det går inte att somna!!

Borde kanske ta upp datorn och plugga mer men är inte riktigt sugen på det tjugo i fyra på morgonen:/

Är det såhär det känns att bli vuxen?

Ligger i fosterställning ex antal dagar i veckan och vet verken ut eller in vad vill jag skriker hjärnan, vad vill jag skriker hjärtat vad vill jag vad vill jag vad vill jag!?!?

Lite ironiskt

Hyllade Wii till skyarna (lite överdrivet kanske) men jag älskar det MEN när man glömt de nyköpta batterierna i pojkvännens bil så har inte spelet något medlidande och fungerar ändå så det blev inget Wii utan träning till min och cassandras träna mera skiva som var en del av vårt projektarbete, fyllde på energi i form av en fruktsmoothie, ska plocka undan lite här och städa nellans bur sen blir det att rusa till tåget!

tired off plugging

bläbläblä jag tappar så lätt koncentrationen!
 
Sitter och läser de vi ska ha läst till föreläsningen på torsdag och samtidigt som det är intressant så flyger jag liksom iväg i tankarna och tänker på annat...
 
När vi hade prov i historia eller liknande så kunde man se i texterna vad som var viktigt och skriva ner det, här har jag läst 16 sidor och strukit under en mening jag vet inte hur jag ska göra för att få in det, de är liksom hundratras och åter hundratals sidor av ren information, om vi nu ska lura barn att läsa sig saker, kan inte folk lura oss att lära oss saker med målande texter med gömd information, så mycket roligare det hade varit då!
 
Funderar på att försöka mig på ett litet nätt träningspass med mitt wii just dance JA NINTENTO TRÄNING ÄR FETT UNDERSKATTAT!! man ger kanske 100% på vanliga träningspass men när man står ensam hemma med stängd dörr och nerrullade grardiner så kan man ge 175% så det så... men kanske bara ska ge 50 nu ibörjan eller nått.
 
Så till er som tycker det är jobbigt eller pinsamt att träna i grupp, köp ett nintendo eller xbox eller något annat tv-spel där det finns träningsspel för det är så värt det och man kanske vågar lite mer när man stått där hemma och kört. Sen tycker jag det är roligt med gruppträning MEN det är på bestämda tider! här kan man köra när man vill woho det blev ett konstigt inlägg och eftersom det blev så konstigt slänger jag upp en bild på ett par träningsbyxor som jag vill ha !! från Nelly.com
 

Finns även matchande sport-BH!
Jag vill hitta en ny sorts sport-bh för de jag har nu (med brottarrygg så jäkla snyggt) sitter åt på ställe på axlarna där jag ofta har ont i en sånhär modell hade varit toppen, även den från Nelly.com
 

Slarver

Denna veckan har varit kaos! Har mått dåligt både fysiskt och psykiskt vilket har lett till dåliga kost och träningsrutiner, träning har det inte blivit alls för de fysiska måendet och det var även det som satte igång de konstiga matvanorna, har ätit så mycket onyttigt vilket alla med IBS vet att man inte kan göra, ligger här illamående med svullen mage! Får verkligen försöka få bättre ruiner nästa vecka, även träning är viktigt för oss med IBS!

Kan förklara mer om IBS en annan dag men det är en sjukdom eller bad man ska säga som gör att jag alltid har ont i magen, varje dag. Har jag tur har jag typ 4 dagar om året som jag inte har ont. Och bra rutiner i mat och träning kan lindra mina besvär som när jag jobbade tillexempel

Nu när jag börjar skolan olika tider och äter olika tider varje dag så floppar magen ur, spänner, svullnar, krampar osv, får väll försöka få rutin på det snart igen typ nu i veckan det behöva verkligen!

Sjuk!!

Hahah alltså det är en atlet till kanin vi skaffat, hon sitter lugnt och fint på Jerkers rygg, går ner och sätter sig bredvid buren så från ingen stans hoppar hon rakt upp mot buren och tar från den ,utan att landa emellan, sats med bakbenen och hoppar rakt upp på kuddarna som är nära 70 cm höga haha man blir Både nervös över att hon ska skada sig och helt fascinerad över vad hon klarar av

Workinglady

Bäääh!
Har jobbat idag och det var skoj men jag brukar jobba 06.00-12.00 men jerkan jobbade också så det blev 06.00-14.00 haha Puh är trött i hela kroppen nu, hade planerat att gå och och gå (har knappt använt de nya skorna!!!) men det får vänta tills imorgon eller någonting, idag vet jag inte vad vi ska göra riktigt får väll se, ska plocka undan i alla fall sen ska jag nog hjälpa till att mecka?

Bröt min nagel innan för bildörren blåste upp, det gör inte jätte mycket att den blev kort men den knäcktes för långt in så det gör svinont!

Lille bebis

Igår höll stackars Nelly på att få fnatt i buren då jag pluggade och inte hade tid att ta ut henne förrän klockan tio, då sprang hon runt och undersökte allting sen satt vi och mös en bra stund och lilla smittan somnade nästan och såg så trött ut när jag bar in henne i buren

Nu har första riktiga skolveckan gått och jag vet inte riktigt vad jag ska säga eller tycka, känslor och tankar går som en berg och dalbana nu men får väll ge det en chans! Idag var jag på en väldigt bra föreläsning om identitet, men det verkar vara väldigt många starka åsikter i gruppen om olika saker, det hade vi i gymnasiet också men jag menar här blev det nästan bråk bland vuxna människor!

Jag hade planerat att gå ut och gå idag men eftersom jag varit lite småsjuk hela veckan känns det dumt att gå ut när det regnar

Torsdag

07.00 bilen service
07.45 mat
08.30 dusch
09.15 cykel -->stationen
09.30 tåget försenat till 09.39
09.41 påstigning av tåg
10.15 föreläsning
12.00 sjuts till station
12.45 mat
13.00 plugg
14.00 hämta bil
14.30 plugg
16.00 uppvaknande, vad hände, fortsatt plugg
17.20 super hungrig, trött, promenadsugen, plugg

Låtsas att det är såhär kul (bild)

Identitet-vem är du?

Det är för det första en titel på en bok och sedan den stora frågan som jag stället till mig själv, vem är du? Vem är jag?

Har en Depp period nu, känner mig uppgiven och energilös, vet inte riktigt var jag står, var jag hör hemma eller vilken väg jag ska gå...

Var ledig igår för plugg så satt och väntade på mina böcker halva dagen, var ledsen över att jag inte kan träna utan får lyssna på min kropp och typ gå promenader tills allt ordnat upp sig.

I brevlådan låg min räddning, jag snackar inte om böckerna för det kom som tur var, utan ett litet vitt kuvert, till mig från England! Det gjorde verkligen hela min dag sprang in och läste med ett stort leende i hela kroppen!

Ska försöka ta mig till skolan idag, jag vill inte men jag måste nog i alla fall försöka

Klättervädur?

Hörde ett ljud från köket, går dit och möts av dethär...kan inte låta bli att bli imponerad hur tusan kom hon upp där!?

Pausa

Denna helgen har jag verkligen pausat! I lördags jobbade jag 06.00-12.00 sen städade jag lite eller plockade undan och städade till Nelly, vilade sen gäster och ännu senare hem till jerker och passa Wilma,

Söndagen var nästan för slapp, såg film i mjukisbyxor, åt glass och chips, gick upp på riktigt vid fem på kvällen! Haha låter kanske inte slappt men det var det!

Idag var det shopping med Lullu efter skolan tänkte bara fönster shoppa men sen blev det ändå 3 linne 1 poncho/kofta 3 trosor 1 par skor

Efter många timmars strosande på stan skulle jag ta tåget till svågertorp men missade att tåget inte stannade där så hoppade av i oxie och hoppade på tåget från Svedala där Nathalie väntade så blev det en tripp till IKEA där köpte jag förvaringsburkar haha

Slut i rutan

Ligger på golvet och pallar inte röra mig! Helt slut efter dagen, först skogen sen träffade jag tjejerna och snackade, var även på nya Ica och blev helt fascinerad av deras laktosfria kyl så stor!!

Får väll gå och borsta tänderna och lägga mig i sängen lite bekvämare än golvet men hade lätt kunnat somna här nu :P

Friskis&Svettis

Igår var det dags för Friskis och Svettis igen, jag kände mig inte riktigt bra och kunde inte ge 100% men jag fick rört på mig lite i alla fall vilket var skönt

Team-building

När jag jobbade var jag väldigt duktig på att lägga mig i tid då jag inte klarade av en hel arbetsdag med för lite sömn jag tycker om att gå upp tidigt på morgonen det är så skönt, men nu sen skolan började går jag och lägger mig helt sent som om jag tror att jag inte behöver lika mycket sömn då?

Lite sömn resulterar i huvudsmärtor och grinighet men efter en lekdag i skogen med mina kära klasskamrater så känner jag mig glad igen haha alltså jag trivs verkligen i skogen skulle kunna springa runt där hela dagen och leka lekar och ha sammarbetsövningar för det var verkligen roligt och klurigt sånt behöver jag för att min hjärna ska fungera, har nog fått lite mer syre än vad jag är van vid haha känner att detta blir ett konstigt inlägg men så får det vara:)

Puh

Nu har jag handlat, varit på biblioteket och paxat en bok från Kristianstad som förhoppningsvis hinner komma tidigt i nästa vecka, plockat undan disken, plockat undan i köket och plockat undan på mitt rum är helt slut i huvudet, vist jag har varit "ledig" idag men det betyder inte att jag legat och slappat... tyvärr...haha nä men skönt att få gjort någonting fastän jag känner mig lite stressad, funderar på om jag:
1:ska laga byxor
2:ska läsa
3:ska sova en stund

Kanske hinner med att göra allt i den ordningen, äh får se :)

Inte min dag idag

Vill bara gå och bädda ner mig i sängen med nerrullade gardiner, sex and the city och B&J ice cream!
 
Har suttit hela morgonen och letat efter den förbaskade kursliteraturen, två böcker ska vi ha läst till nästa vecka, de finns inte på ABH och de som skulle kunna ha de svarar inte så nu beställde jag de till nästa vecka och tänkte ja men på 7 dagar hinner jag ju få dem så får jag läsa hela natten, MEN DET ÄR JU SJU FUCKING ARBETSDAGAR de tänkte ju inte jag på buhu får hålla tummarna och hoppas på att de kommer tidigare, bra start på terminen att inte ha böckerna liksom ååh blir så ledsen.
 
Har precis fått i mig lite mat men har varit uppe i så högt varv att jag kastade i mig maten vilket resulterade i magknip...ska snart lägga undan möget och sticka och handla lite nödvändigheter till hemmet och inför morgondagens utflykt.
 
Kanske hinner lägga mig och vila en stund med en bok, nä högst osannolikt, måste diska också haha massa negativ energi känner jag, får sätta igång bra musik och tänka på att andas...ååh såg att göra listan har så mycket kvar att göra blöö...

Gonna make me lose my mind

Tar en liten paus från kursliteratur-sökandet puh trodde inte att det skulle vara såhär svårt att hitta allt, vissa saker är på länkar andra böcker som jag försöker hitta billigt och begagnade då de bara är vissa sidor vi ska läsa andra vill jag ha nya för jag vet att de ska användas i flera kurse osv osv... tog precis en morot då jag kände att jag höll på att förlora mitt sinne lite,satte ävedn igång låten med samma titel som rubriken då jag haft den på huvudet ett tag. Brukar nog få låtar på huvudet som beskriver hur jag känner mig, sitter i alla fall omringad av papper, gla, muggar, datorer, telefon och en liten kanin som får toss och springer rundor, haha hon måste älska att jag är ledig för då får hon springa fritt, hon hatar verkligen sin bur eller ja förutom när den är nystädad och full med mat men har vi buren öppen och tittar på tv på golvet så lägger hon sig för det mesta hos mig och jerker och tittar hon med istället för i buren, det är kök och toalett för henne och sovplatspå natten men alltså så fort jag vaknar eller kommer hem så börjar hon på riktigt kasta sig mot gallert för hon vill ut.
 
Djur ska inte vara i bur det är ju för hennes egen sägerhet hon är där när vi inte är hemma då hon inte förstår vad man kan tugga på och vad man inte kan tugga på!
 
Konstigt inlägg, får väll gå tillbaka till sökandet nu så jag blir klar! har ganska mycket på min "kom ihåg-lista"

...

Det är inte mycket jag strikt och punktligt planerar i veckan förutom jobb och skola, men sedan fem veckor tillbaka har jag varit mer eller mindre beroende av heart of dixie som visas på kanal fem varje tisdag klockan åtta! Det är en av höjdpunkterna i veckan jag älskar serien och blev nästan gråtfärdig när jag ser att de är inställt idag pga kristallen och inte finns det någonting annat att titta på heller, ilandsproblem jag vet! Får väll läsa en bok eller någonting var bara tvungen att gnälla av mig lite

Nails

Hade inget bättre för mig igår

Lååång dag

Hade så ont i huvudet igår att jag somnade innan klockan var tio. Vaknade pigg och glad idag, städade åt lilla snäckan som börjar bli så stor att det blir ny bur när lönen kommer.

Skolan började 10.15 och när jag står i korsningen och går vänster till skolan vill kroppen gå till höger mot jobb, lite roligt att första gången jag var där var jag gråtfärdig och trodde aldrig jag skulle trivas där, nu har jag på riktigt ont i magen för att jag så gärna vill dit där jag trivdes så bra!! Aah jag blir galen!!

Har precis varit ute i skogen med Nathalie behövde rensa skallen med frisk luft, vi gör ett litet experiment eller vad man ska säga, vi hittade tips på hur man på 5 veckor kan orka springa 5km utan att stanna och har tänkt följa tipsen och se om vi lyckas haha vi har klarat v första punkten eller en 3 del av den, gå 3km 3 gånger i veckan på MAX 30 minuter, det var precis att vi klarade det:)

Huvudverk

Första dagen i skolan och jag längtar redan tillbaka till jobb haha, nä men jag får väll hoppas det blir bra och roligare när man kommer in i det för just nu är det så mycket info att jag blir helt snurrig i huvudet, har på riktigt ont i huvudet har haft det sen jag var på skolan, haha knäpp tyst i "klassrummet" kan inte minnas sist det hände!

Har bara varit hemma och mysigt med nellan sen, skulle ut men har för ont så ska snart sova

Bryta gamla vanor

Funderade mycket över det jag skrev i inlägget igår och efter mycket funderingar och massa "om" och "men" så är jag nu redo att bryta mina gamla vanor.

Dåliga vänner tar mer energi än bra vänner då måste man ibland "göra slut" för att må bra, i mitt fall är jag själv min sämsta vän så nu bryter jag upp med att vara min värsta ovän som bara trycker ner mig själv och ska försöka fokusera på att bli min bästa vän som istället för att trycka ner mig själv, lyfter upp mig själv och tror på mig själv.

Jag har mått dåligt väldigt länge och alltid gott någonting eller någon att skylla över det på men jag kan inte ge någon annan skulden för att jag mår dåligt jag har bara mig själv att skylla! för att hitta lösningen måste man acceptera problemet och jag tror jag är redo nu redo att börja tycka om mig själv

Att göra slut

Hur vet man egentligen när det är dags att göra slut? Oavsett om det är en partner, en vän, en vana/ovana, ett par skor eller en bil?

Det säger ju att man ska göra slut med det som tar mer energi än vad de ger men hur tar man det steget, att våga släppa taget? Obehags känslor fyller hela kroppen och det är så man bara vill bryta ihop och gråta av bara tanken men ibland måste man vara egoistisk och tänka att man mår bättre om man gör slut men frågan är fortfarande när är man redo?

RSS 2.0