i've got your back

Jaha vad ska man göra med denna dagen? Ingen aning..har huvudverk och ont i ryggen, vilket tyder på att jag måste röra på mig, tydligen ligger det i mina gener att jag får väldigt ont i ryggen om jag inte tränar. Dessvärre har jag en snorig näsa så jag vet inte vad för träningsform jag vägar utföra..

Ska göra någonting att äta men har inte kommit på vad, kanske pastasallad..

29 januari

Började dagen med ett leende på läpparna när familjen yrvaket kom in och sjöng klockan sex i morse, fick en superfin systemkamera från familjen och mormor, än så länge tycker jag den tar väldigt bra bilder så jag kan tänka mig att de blir helt fantastiska när jag lärt mig alla finesser!

Kunde inte somna om så käkade frukost i lugn och ro men sen blev det snabba puckar till skolan, driftade med cykeln hela vägen och blev blöt av allt slask men samtidigt infann sig ett litet lyckorus i min kropp

Slutade tidigare i skolan men cässie var inte klar så jag gick en runda och shoppade i Malmö, köpte ett armband och ett silverhjärta av pengar jag fått av morfar så han också kunde vara med i dag.

Tjugo minuter innan bussen hem till Cassie skulle gå fick jag ett ryck och sprang in om Systembolaget och köpte cider och en flaska vin haha!

Väl hemma hos Cassandra beter hon sig konstigt och säger inte grattis när jag kommer ( hon brukar vara den första som gratulerar!) vi går in i vardagsrummet och där har hon ordnat med födelsedagsfika! Ballonger och kakor och en present med en superfin klänning! Så himla fint! Det blev mycket fjällen snack haha och mumsig kaka!

Snackade utkass svengelska med någon som ville ta tåget till Köpenhamn, laddade busskortet och tryckte biljett, var noga att välja VUXEN, väl inne på tåget säger personalen att jag inte visade biljetten utan laddningskvittot..det blev någon hektisk minut då jag rotade igenom tusen kvitto men inte hittade biljetten, kom på att jag inte tog laddningskvittot först utan säkert råkade ta det i stället för biljetten..hon trodde på mig och jag fick åka med till Svedala där hon kollade i maskinen att jag verkligen hade betalt!

Jerker kom hit med presenter, en onepiece och ett suuuuperfint berlockhjärta, jag åt och sen somnade vi och sov i två timmar haha man börjar bli gammal haha;)

Jag har i alla fall haft en helt underbar dag hit idag och nu börjar snart andra säsongen av the killing med Joel Kinnaman!

Så många gratulationer från släkt och vänner, födelsedags sång från moster och kusin och så fina presenter, blir helt rörd! Tack så jätte mycket ni är underbara!!
Love you all!!!❤❤❤



Cravings

Jag undrar hur jag beter mig när jag väntar barn med tanke på att jag redan nu får sjuka cravings! Det brukar handla om frukt, hade min apelsin-period nu innan jag blev sjuk, innan dess var det risgrynsgröt och nu i dag har jag druckit tre koppar varm blåbärssoppa!

De får mig att längta till fjällen!

28/1-13

Första skoldagen på 20 dagar..tryckte barnbiljett till&från skolan och kom på att det blir att betala det dubbla från och med i morgon!

Jag har fetaste huvudvärken och mitt huvud ber mig mycket vänligt att börja sova bättre, äta bättre och träna mer nu när jag blivit frisk

..

Vissa lösningar finner du inte förrän du låter dina fötter sväva en bit ovanför marken

..

Vi skäms inte när vi faller, förutom de gånger någon annan ser på..

Vad man säger&vad man menar

-åh teater vad roligt, ska du bli skådespelerska då?
- haha nej, jag visste bara inte vad jag skulle välja så jag valde teater.
..........
- vad läser du till?
- fritidspedagog.
..........

Jag trodde aldrig att det kunde såra mig så mycket, det gör ont att jag inte tog risken. Det gör ont att se drömmen sväva iväg, de jag älskar. Jag är inget proffs, jag har så mycket att lära, jag kanske aldrig blir tillräckligt duktig, jag kanske inte är tillräckligt duktig men jag älskar det, jag brinner för det och jag har en passion för det.

Verkligheten intresserar mig till en viss del men jag älskar inte det jag gör, jag går dit jag gjorde ett val, jag valde den enkla vägen, det som passar mig. Och vist det kanske passar mig och jag kanske blir en bra fritidspedagog men oavsett hur mycket jag försöker t avstånd från teatern så kommer den tillbaka till mig den är kvar för jag älskar den, den vänder mig inte ryggen så som jag vände min till den.

Jag känner mig sviken, jag har svikit mig själv, jag gav upp innan jag ens provat, jag var så rädd att misslyckas att jag inte vågade försöka att lyckas. Det gör ont på ett sätt jag inte hade räknat med. Min skräck för vad alla andra skulle tycka, att de skulle tycka jag var ett misslyckande, att de skulle se ner på mig när det i själva verket är jag själv som trycker ner mig så djupt att jag inte tror jag klarar det och vist folk kanske hade sett mig som ett misslyckande men även de hade varit bättre än att de dämmande blickarna kommer från mig själv.

Det kan vara dags att sluta trycka undan drömmarna, visst jag kanske misslyckas och inser att jag valde fel som hoppade av men då har jag i alla fall försökt och då kan jag,med gott samvete och ro i själen, VETA att de inte var rätt val, nu går jag varje dag och undrar, funderar, tänker på hur det skulle ha gått om jag försökt.

Det gäller bara att våga för nu vet jag hur det är att banga ur.

Slumpen?

De som känner mig brukar ganska ofta få frågan "vad ska jag göra med mitt hår!?" Av mig då jag lätt tröttnar på att ja samma frisyr en längre period. Nu hat det kommit till en sån period igen tror jag..jag stod framför spegeln och tittade på luggen (tycker lugg är skönt för jag kan gömma mig bakom den) drog bort den och tänkte "nu pallar jag inte gömma mig mer". Direkt efter tar jag upp mina nya trosor (bara plockade på mig 6 par utan att kolla hur de såg ut) och där stod det "let's go to Hollywood" kunde inte låta bli att fnissa lite :)

24 januari, en månad.

Sneglade över telefonen innan skärmen släcktes och möttes av ett slag i bröstet. 24, den 24 januari. En månad, det är en månad sedan mamma skrev till pappa, en månad sedan pappa suckade till mig, en månad sedan jag viskande pressade fram till Jonathan, en månad sen du tog ditt sista andetag här på jorden, en månad sen du lämnade oss. En månad, den 24 januari. En månad.

240113

Ligger i sängen med mega-huvudverk! Har inte haft annat att göra än att läsa igenom mina bloggar då jag redan läst alla andras..hur kan jag tycka det är jobbigt att välja vilken blogg jag ska använda!? Jag känner för båda då de finns så mycket minnen i dem..

Jaja har varit sjuk sedan i söndags och typiskt nog blev jag bokad på jobb idag men fick avboka, kändes så dumt!

Imorgon är det nog dags att börja beställa böcker inför skolan och kanske plocka undan på mitt rum..är sugen på att träna men borde nog vänta till nästa vecka med tanke på att jag haft feber, lugna promenader får duga denna veckan, jaja ville bara kika in och säga hej!

Eller..

Eller så lägger jag denna lite åt sidan så länge tills jag lyckats få rätt på hur jag kan använda båda utan att ta bort någon så gå in på sarapatriicia.blogg.se

Förlåt

Hejhejhej
Alltså förlåt men jag blandar ihop mina bloggar! Nu ja jag bloggat flera inlägg på den gammal bloggen www.sarapatriicia.blogg.se

Jag kommer nog blogga mest där för mailadressen och allt är lättare men har denna kvar och försöker lägga upp inläggen på båda bloggarna då jag förstår att det är jobbigt när jag byter från blogg till blogg det kanske hamnar vissa inlägg här och vissa där men häng gärna med på båda, det är ett klick och har man ingenting att göra så kan det vara kul kanske eller nä men gå in på den förra om ni vill vara uppdaterade om vad som hänt på senaste ska verkligen försöka lägga upp på båda puss

4/1-13

Trist att det regnar..det ska egentligen inte få stoppa mig men eftersom det inte är så varm ute än så vill jag inte gärna vara ute på Powerwalk i regnet då inga av mina walking skor är ens lite vattentäta, funderar på att köra min träning framför Wii! Både Wii sport och Wii just dance (UNDERSKATTAT) så blir det nog, puss!

2/1-13

Nu är det dags för skola igen och det knyter sig i mitt bröst, jag är så glad och tacksam över att jag får en möjlighet att gå i skolan och få en utbildning men det är någonting som inte känns rätt

Visst jag älskar att vara med barnen de är underbara och tänker på ett så lekfullt sätt, jag älskar att höra deras tanke och all säger att jag passar så bra som fritidspedagog men det är någonting i mig som tar emot, visst denna utbildningen kanske är perfekt för mig och det kanske är precis det jag ska syssla med i framtiden men just nu känns det inte rätt, jag tror att jag behöver en paus från skolan! När jag jobbade i somras gjorde jag det med passion, vist jag stod och kantade skåpdelar men när jag gick hem där ifrån längtade jag till att få ställa mig där morgonen efter, jag älskade mitt jobb, jag älskar inte min utbildning och känner bara att jag skulle behöva ta ett steg tillbaka och prova på att jobba ett tag

Några ser det som att ge upp om jag hoppar av men jag vet inte om det kanske är så att jag ger upp om jag fortsätter med någonting som jag inte brinner för just nu.. Jag ska i alla fall försöka klara av denna terminen och försöka planera vad jag vill göra sen, jag har några planer men nu har jag en partner som jag måste ta hänsyn till och diskutera sådana här saker med

Nu kommer kanske den negativa energin tillbaka och det vill jag inte! Var ute och gick en runda med Nathalie precis och det var så skönt att bara umgås lite, jag har varit i min bubbla så länge att jag stött bort mina underbara vänner och det vill jag inte göra igen, jag har även stängt ute träningen men så skönt det är att röra på sig så kläderna blir fuktiga av svett!! Jaja massor av tankar haha förlåt

1/1-13

Råkade posta detta på min gamla blogg www.saraptricia.se den finns fortfarande

Det är nytt år vilket förhoppningsvis innebär nya tag och nya krafter

De senaste veckorna har varit känslofulla men jag känner mig redo att möta det nya året i alla fall i dag, i morgon kanske det är annorlunda men det är väll bara att acceptera att ingen dag är den andra lik och att känslorna just nu kan vara de vildaste berg och dahlbanor

I alla fall den 31/12-12 fick jag min prins på riktigt, vi har skojat om det länge och den 22/11-12 bestämde vi oss för att sluta snacka och sätta saken i verk och så blev det, efter mycket sökande hittade vi tillslut de ringar vi ville sa, jag skickade en bild på ringarna till jerker för jätte länge sedan på skämt men det blev dem vi beställde!

Först var meningen att vi skulle gå ut precis innan tolv slaget men efter att pratat om det så bestämde vi oss för art göra det på morgonen, vi hade planerat värsta frukosten och ställt alarm men vi pallade inte gå upp så en timme senare gick jag upp, ledsen över att det inte blev så perfekt som jag tänkt, men sen slog det mig att bara för det inte blev som tänkt behövde det inte inte bli perfekt så jag slängde ihop en enkel frukost på rostade mackor, yoghurt och banan, tände ljus, satte igång musik och gick in till en sovande J, jag satt faktiskt på knä med ringarna och vi tog på dem till musiken, det blev kanske inte så romantiskt som i sagorna men det blev helt perfekt, sen kom nästa steg, att berätta för våra nära och kära, jag var rädd att folk skulle rynka på näsan och tycka att vi är för unga men de har varit så glada för vår skull och ja hela dagen var underbar och jag levde på något slags lyckorus som jag inte känt på väldigt länge och det har fortsatt hela dagen i dag, det är så fantastiskt att ha så underbara vänner och familjemedlemmar, att veta att folk stöttar en oavsett om de är på jorden eller i himmelen, det är fint och jag är så oerhört rörd och tacksam för det jag har, att sedan dessutom verkligen knyta band med min älskade är fantastiskt och så mycket större än jag någonsin kunnat drömma om

Nu är klockan mycket och jag måste försöka sova lite, vill egentligen se på gossip girl men tror min huvudverk behöver sömn

RSS 2.0