31/12-12

Jahapp sista dagen på detta året..
De senaste veckorna har varit väldigt märkliga, konstiga, känsloladdade men samtidigt normala och sammansvetsande,

Träffade äntligen Cassandra och Sofia i går det var så befriande, de första båda frågade var hur det var, jag berättade sen var det som vanligt, jag har ju aldrig varit med om att en så pass nära en gått bort och har aldrig vetat hur jag ska hantera situationen när det hänt andra men nu vet jag att hur tungt det än är så är det så mycket skönare när folk vågar fråga hur det är i stället för att bara titta på en och vara tyst och rädd för att säga någonting (jag förstår de som gör det jag har alltid gjort så och vissa kanske tycker det är skönt men inte jag)

Det var i alla fall väldigt skönt att umgås med dem, snacka massa skit, äta choklad i alla dess former och som grädde på moset fick jag superduper fina skor av cassie i julklapp!!! De är monsterhöga men ack så fina, måste lära mig gå i dem typ nu, eller i alla fall stå i dem utan att trilla ;)

Idag var vi i kyrkan, allting blev så verkligt men samtidigt overkligt när morfars namn lästes upp tillsammans med de andra som gått bort under veckan som varit, tårarna strömmade ner för kinderna och det blev så konstigt att gudstjänsten bara fortsatte efter att de precis läst upp de bortgångna, men hela familjen var där och jag tror säkert att morfar var utanför med motorcykel och spred ett litet tröstande ljus..

Nä nu får jag fixa mig för bingen, jerkan sover redan detta blev ett konstigt inlägg men jag har inte vetat hur jag ska börja efter uppehållet, jag har knappt pratat med någon, har suttit insjunken i min egen värld, har knappt rört på mig och har ingen aning om vilken dag det är så ville bara börja skriva och ta små bebissteg tillbaka till verkligheten och en så normal vardag som möjligt

Igår var en märklig dag

Det började med att jag vaknade och mådde jätte illa, satte mig ute tills det blev för kallt, lade mig, fick frågan jag inte ville höra " vill du säga hejdå?" vill jag? Nej.

somnade om,Vaknade, gick på toa, när jag skulle gå ut så började det ringa i öronen allt började blinka och min kropp blev tung, stakade mig in och la mig i sängen medan jag panikslaget ringde pappa och bara fick fram "jag kommer svimma" han ringde min bror som var hemma ( varför tänkte jag inte på det??) j gjorde en macka till mig och gav mig lite fil, tryckte i mig det och ringandet gick över, ringde mamma på sjukhuset och där bara brast det, allt som jag hållit inom mig så länge forsade ut i form av tårar, j kom och tittade till mig lite, efter ett tag kände jag mig tillräckligt säker för att ta på mig, alla kläder skavde, kroppen värkte, la mig i soffan, pappa kom hem, de skulle iväg och säga hejdå men jag ville inte, det gjorde så ont i kroppen, kläderna skavde ögonen brände, jag skrev ett brev sen blev jag lämnad hos farmor och farfar så jag inte skulle behöva vara ensam

Låg i soffan, hjälpte farmor med korsord, somnade, vaknade en stund innan pappa och bror kom, körde och handlade mat, mango&piggelin till mig

Orkade inte äta mer än piggelin, tog två Alvedon och råkade sova någon timme till vaknade och mådde betydligt bättre och fick i mig mangon

Jerker kom och det var skönt att bara ligga bredvid varandra utan att säga ett knyst

Förlåt

Hej, ursäkta att jag inte uppdaterar, har mycket att tänka på nu, vet inte riktigt hur jag ska få ihop denna veckan och allting inför julafton, som vi ska ha hemma hos oss i år, vi har inte ens en gran och jag har inte köpt alla julklappar än (jag är sån som i vanliga fall har sånt klart till jul) vill avlasta mamma lite också så jag, J och hans flickvän skulle baka pepparkakor idag men jag blev inringd på jobb (kul!!) men nu vet jag inte hur vi ska hinna med det, vet inte ens hur julen kommer se ut och det skrämmer mig lite,

jag försöker skjuta iväg de negativa tankarna, det kommer slå tillbaka, de gjorde det igår, men just nu måste jag vara stark både för mig själv och för andra, det betyder inte att jag älskar dig mindre och jag vet att du förstår <3

Så många försök!

Oj vad länge sedan jag skrev! Jag försöker skriva varje dag men det går inte, alltså bokstavligt talat jag kommer inte in!

Vad som hänt sedan sist är att jag vikarierade på två olika förskolor torsdag&fredag förra veckan, träffade cassie i lördags och i söndags vaknar jag upp med huvudvärk och halsont och ligger och piper hela dagen, bokstavligt talat får inte hur mig någonting vettigt, bebisbaciller! Mådde bättre i måndags så var i skolan och de senaste tre dagarna jag har fyllt papperskorgen med snytpapper, huvudvärken kanske lägger sig nu men halsontet blir värre, har börjat hosta också och spräckte kärl i näsan så jag överraskades med en rejäl skvätt blod i morse..

Försöker hitta information till mitt paper, vi ska lämna in en skiss på söndag klockan tio!

För första gången på hela veckan är jag hungrig så nu ska jag hitta någonting att äta!

Byta karriär!?

Alltså brrr!!! JAG ÄLSKAR VINTER OCH SNÖ!!! MEN finns det helt seriöst inga SNYGG VARMA OCH VATTENTÄTA vinterskor!?!?!? Tror Nog att jag borde bli skodesigner, just de de ska vara halkanpassade också! Hade mina ugs förra året i Lund, hejhej bambi på hal is!

På tal om skor, jag vet verkligen inte varför men jag har blivit helt kär i dessa godingarna från have2have, inte min smak direkt men någonting med dem säger bara KOM OCH TA MIG SARA!! Som sagt jag är svintrött, ska städa nu sen vila

Tisdag

Hejhejhej idag är det tisdag! Har varit i skolan en liten stund och nu när jag kom hem gjorde jag kyckling med curry, banan och mango, samt lite kvarg. Har även fått en ny craving som för en gångs skull inte är frukt eller ostmackor, nämligen hallon kesella alltså MUMS behövs bara litelite men så gott!! Har även fastnat för mango nu namnam de är underbart goda!

För övrigt så börjar fredagens träningsverk övergå till söndagens..tränade vader i fredags och kunde som sagt knappt gå i helgen, i söndags tränade jag armar, mage och insida lår och för varje steg jag tar släpper träningsvärken i vaderna och kryper upp till låren!

Sitter och halvsover, kom på att jag inte kunde sova i natt, först kunde jag inte somna, när jag väl somnat väcker Nelly mig efter tre timmar, jag låg kvar i sängen till kvart över sex, då gav jag upp sömnen och gjorde frukost:) nu får jag snart börja diska undan här, skulle egentligen tagit en promenad men jag ser inte klok ut när jag går så det får nog vänta tills i morgon, det är det sämsta med att strunta i att träna, när man väl börjat igen har man sån jäkla träningsvärk att man nästan blir sängliggandes haha, fast jag älskar träningsvärk, egentligen :)

Ojdå

Trodde klockan var typ åtta, den är tjugo i elva!!! Jag ställer alltid alarm även när jag är ledig men glömde tydligen göra det i natt! Haha jaja blir nog inte mycket jobbsökande för mig idag vill vara ute i god tid!

Känns som jag har träningsvärk i hela kroppen! Nu ska jag se julkalendern sen ska jag ÄTA!!!

À wajl agå

Hejhej hallå! (Timbuktu inspirerat!!)

Minns inte sist jag skrev, idag är det i alla fall första advent och igår var det första december! Det firades med snö och julpynt!

I fredags började jag 13.15 ( som vanligt denna kursen) så jag passade på att träna lite på morgonen, det fick jag en påminnelse om igår när jag rest mig ur sängen!! Jag Kunde inte sträcka benen rakt! Gjorde bl.a. Tåhävningar med vikter tills jag fick mjölksyra, tror de var den stora boven, gick fortfarande som en påsatt ko idag men det började lägga sig så jag och jerkan drog till gymmet! Skönt!

Har varit på julskyltning och såg flickan med svavelstickorna som Sveamatea satte upp! Kändes konstigt att inte vara med..

Nu har jag precis kommit hem efter en snackis med tjejerna! Ska Snart sova är tröttis!

Tände avdentsljuset och julljuset nu 40 min innan tolv;)

RSS 2.0