När kroppen säger ifrån

Några gånger om året kommer jag in i Depp perioder där jag helt plötsligt inte orkar med någonting, jag känner mig sjuk och orkar inte ens tänka på att ta tag i någonting, jag blir överkänslig och minsta lilla vindpust kan få mig att börja gråta hysteriskt vilket ofta i slutänden leder till ångestattacker. Detta bidrar även till dålig sömn och bedrövliga matvanor.

Nu är jag här igen, men denna gången är det nog en blandning av faktiskt infektion i kroppen och "depp" mycket saker händer samtidigt och mitt huvud strejkar kan inte koncentrera sig och ser allting som ett hinder, ena sekunden är jag livrädd för att vara ensam medan jag nästa kan få vredesutbrott om ingen kommer och ger mig en kram direkt!

Varför skriver jag då detta? Jo för efter varje period som ofta slutar med en ångestattack så blir jag bara tom, jag minns att jag mått dåligt men absolut inte hur jag kände mig och skriver jag ner det så kanske jag får lättare att hantera nästa attack.

idag har jag spenderat största delen av dagen med att se på serier jag skulle plugga men jag orkade inte, detta är anledningen till att jag vill ändra mina kost och motions-vanor för jag vet att jag lättare kan hantera detta om jag mår bra från början..

Det är ju inte så att det kommer från en dag till en annan, det är som man ska koka potatis och ner en potatis i taget och plötsligt har man stoppar i en för mycket så allt efter en stund bubblar över och det tar så lång tid att rengöra spisen efter potatisspad, typ..

Jaja jerker följde med mig till Ica och hämtade massa julisar som vi beställde för TVÅ dagar sedan, cdon.com är sjukt snabba!! Hoppas nu det är bra kvalitet på sakerna också! Stack till Trelleborg för J skulle på öppethus, virrade runt i 1,5h sen ser vi att snubben som berättat om öppethus sagt fel dag, det är i morgon haha!

Borde sova nu men det tar emot, mitt dåliga samvete över att jag inte pluggat värker lite i bröstet och att jag inte ska till skolan i morgon ,när vi har heldag, utan istället göra en undersökning vi i gruppen kunde gjort idag känns också, hade nog inte orkat ta mig till skolan i morgon i vilket fall som helst men känns så dumt!

Slut på gnällande, måste komma ut och promenera i morgon, frisk luft är bästa medicinen, förutom kärlek och kramar <33

Juleklappar

Har bara varit hemma i min röda mysdress idag, fick ett fint brev på posten så har svarat på det! Trots att jag bara suttit hemma så har jag lyckats fixa ihop massa julisar! Har vissa kvar men tänkte försöka hinna med det på onsdag då jag är ledig, borde egentligen plugga men tycker faktiskt att julklappar är högre prioriterat!

Mår lite bättre nu, jag har extremt dålig humor och sådana här bilder kan få mig på bra humör, har ni inte hört låten så gör det! Den svänger!

Hur ska man göra

De här dagarna som man vaknar sent, går upp och äter och bara känner att man vill lägga sig i sängen igen, hur gör man? Ska jag "lyda" huvudet och slänga mig i sängen igen och sätta på en bra film, eller ska jag skita i det och gå och göra annat, röra på mig?

Jag brukar vara bra på att känna vad som är bäst för mig men nu vet jag faktiskt inte, hade svårt att sova i natt, vaknade sent idag och är helt off

Blir väll att lägga sig med film, gå upp och städa och sen gå ut och gå, eller nått

Ett tag sedan

Jag har inte skrivit på ett tag, sist jag skrev så råkade jag tydligen ta bort inlägget.. Har mycket att tänka på just nu, dagarna bara rusar förbi, jag hinner inte greppa tag om dem, får minnesluckor och ångesten kryper under skinnet på mig.
Osäkerheten, okunskapen, man ska prata om svåra saker men detta kan jag inte prata om, inte med någon det går bara inte, jag är fylld av känslor men så tom på ord.

Det är så mycket som snurrar i mitt huvud och jag har ingenting roligt att skriva,

YEEEEES

Sitter och dansar i sängen till true to your heart! Har precis sätt klart mulan, tänkte sova men såg på Facebook att resultaten kommit upp, fick meddelande om det och satt nervöst och uppdaterade sidan och tillslut dök det upp jag brukar inte berätta sånthär men jag blev GODKÄND PÅ KURSEN!!!! Börjar nästan gråta av lättnad nu är det bara att gå in hundra procent i denna kursen också!! Woho!!!

The helg

Hejhej ligger nervöst i sängen och väntar på att betyget ska komma upp på nätet!

I fredags var vi på kalas hos jerkers kusin som fyllt år, sen var det en lugn kväll. I går var jag och Jerk ute och gick sen körde vi och tittade på lite hus(utanpå) vi brukar få sådana ryck lite då och då, folk brukar titta snett på en eller hälsa vänligt då de tror att man bor i området, alltså vi går inte ur bilen utan bara kör förbi och bedömer för och nackdelar med att bo där;)

Halv två träffade jag min saknade lilla cässie!! Vi gick runt och shoppade lite sen åkte vi hem till henne och gjorde en extream makeover, eller kanske inte så extrem men halleda vad snyggt resultatet blev!!!

Får väll fortsätta min lilla pluggstuga, har läst 22sidor, somnade 2gånger och rekordet i sträckläsning denna kursen är nu mera 8 sidor WOHO..not

Squats

Den senaste tiden har jag haft intressanta underklädes diskusioner med mina vänner! Senast igår blev det argumentationer om vilken sorts trosa som är den bästa!
 
Många av mina vänner föredrar mormortrosan före fintrosan medan jag själv älskar fintrosan och endast använder mormortrosan när jag sover. Man kan argumentera fram och tillbaka men det finns ingenting som är rätt eller fel utan smaken är som baken och det är väll bara att acceptera..
 
Någonting som jag dock tror är gemensamt för oss är att vi vill att vår rumpa ska se snygg ut oavsätt vilken trosa vi har så jag har tänkt och funderat och tänkt om igen och jag tror minsann att vi kör denna "veckans utmaning" hela november ut! jag har sett fantastiska före och efter bilder av en viss övning och jag tror det ligger mycket i träning och kost också men skit samma nu kör vi ett rumplyft med en övning som kallas för squats.
 
Själv har jag tagit före och efter bilder för att se om det kan hända någonting på 1,5 vecka.
 
Tänkte att antingen kör vi 10x3 alltså tio stycken-vila-tio stycken-vila-tio stycken-klart.
Eller så kör vi helt enkelt tills det bildas mjölksyra! kan ju köra de olika varianterna varannan dag och nu köttar vi okej!!
 
 
Såhär ser övningen ut, tycker man det är svårt att veta hur man ska göra så kan man ta en stol bakom sig och "sätta sig" aldra längst ut på kanten som man liksom bara nuddar vid sen upp igen! kan även göras med toalettsitsen om man inte vill riskera att någon ser på.
 
bild från google.
 
 

klockan är två..

..och vad har hänt?
Jag har öppnat böckerna, läst en halv sida sen tappat motivationen! Jag var på hugget i morse sen hände någonting och jag bara är helt slut. Det är grått och mörk ute, mitt huvud är någon annan stanns mentalt än uppe på mina axlar. Det är inte alls långt till jul och mentalt rasar jag ihop, vad händer!? jag hatar när jag hamnar i sådana här svackor, jag behöver inte det just nu! jag behöver motivation och energi för att nå mina mål. En av mina favorit bloggare skrev igår " Det viktigaste jag lärt mig är att även om jag nu vet att det aldrig blir som man tänkt sig så ska man aldrig sluta drömma och fantisera."
 
Det gjorde mig både motiverad och omotiverad. För i vissa läge så är det bara så att det blir inte som man tänkt sig men man får inte sluta drömma för det. I andra läge är det helt absurt och tänka så, tex jag har aldrig klarat av att motivera mig själv till att komma igång med träningen, jag drömmer om en drömkropp men jag har den inte, om jag intalar mig själv att min dröm aldrig kommer att gå i uppfyllelse så kan jag fortsätta drömma men en dag sitta och väga 100kg, nu överanalyserar jag ett citat men i vissa fall så kan man nå sitt mål om man bara vill, man kan inte bara sitta och drömma och böla över att det ändå inte kommer bli som man tänkt sig för då kommer man ingen stans i livet. Vill man någonting till 100% och kämpar till det 100% så är jag övertygad om att man kan klara det så länge det är rimmliga mål.
 
Tankekraften är enorm och det är därför jag sitter här idag utan att ha läst det jag skulle, jag vill helt enkelt inte sitta och läsa jag känner inte för det, hade jag verkligen gått in för det så hade jag klarat det men nu gjorde jag inte det och jag kan inte skylla på någon annan än på mig själv!
 
 
 
 
 
 

Torsdag

Alltså jag har sovit i ELVA TIMMAR haha helt sjukt!!
I dag står det plugga på schemat, orkade inte i går mådde så jäkla dåligt, stack dock och hämtade Thyra på dagis med mormor, kände att jag behövde lite energi och hon är en riktig energiknippe den där åh de växer så fort, sist vi träffades kun de hon knappt prata men igår så snackade hon jäklar i det haha söte!
 
Som sagt har ganska mycket till på måndag, speciellt att läsa och nu har vi fått ytterliggare uppgifter att se Mulan och Billy Eliot! så två filmer, en hel bok, 4 kapitel ur andra böcker, (ett kapitel kan vara allt mellan 30-90 sidor) de kanske inte är så mycket egentligen men när man tänker på att jag måste städa och fixa tvätten, äta, träna så blir man lite stressad haha, måste i alla fall börja med frukost nu min mage är mycket hungrig! 
 
ps. vill bara förtydliga att jag inte stannade hemma idag för att läsa twilight-böckerna utan för att lsäa skolböcker! haha ;)
 

Onsdag

Som sagt så var vi på bio igår, var i säng kvart över tre och idag vaknade jag med magont och huvudvärk, det blir att stanna hemma från skolan, typiskt för jag tror vi ska göra någonting riktigt kul men mitt psyke pallar inte, det har varit så mycket nu med skolan och livet i allmänhet, har haft så ont i magen och knappt kunnat äta för jag försökt göra roliga saker och gå i skola samtidigt, idag betalar det sig!

Nä men filmen var så bra så det var verkligen värt det! Fick där emot ringa till farmor och säga att jag inte kan hänga med till TH med bebis imorgon för jag måste plugga och det kändes lite bättre i magen, sjukt tråkigt men hade inte kunnat "njuta av tiden" när jag har tre böcker som ska läsas denna veckan!

Sök vila lite nu sen börja med den första boken (tar den med minst antal sidor idag!) sen är jag ledig torsdag och fredag så tänkte ta en bok per dag så jag kan ta det lugnt i helgen!

Wow

ALLTSÅ WOOOOW!!!
Var och såg världspremiären an breaking down part 2 med Jessica, Matilda och Nathalie igår!! De började med att visa del ett och tunt tolv drog del två, och den sista delen i twilight saga igång!! Den var så bra lätt en av de absolut bästa filmerna jag sett på länge gillar ni de andra så borde ni gå och se den!!! Jag är fortfarande och svävar på moln typ, kan inte förstå hur bra den verkligen var! Nu blir det att läsa resten av böckerna!

Vad gör man

Jaha nu har jag varit i skolan, jag har ätit två bullar, jag har varit ute och gått med lullu och Emma, klockan är tre och vad gör jag nu?

Jag borde äta någonting mer med tanke på att jag knappt fick ner frukosten och även är hungrig men jag stirrar blint i skafferiet och är inte sugen på någonting...eller kanske lite omelett med lök ost och paprika:)

Mums

Köpte en pumpabulle och en bärbulle innan skolan och käkade de nu när jag kom hem i pumpabullen hade jag Philadelphia, brie, gurka och paprika, låter kanske inte gott men det var så gott att jag inte hann fota den!

Den andra år jag med smör så den var full av bär som gav mycket smak! Tänkte snart byta om till träningsläger! Struntade i att tvätta håret i morse så nu måste jag hu röra på mig;)

Nu kommer det!

Godmorgon träningsvärk!
Igår var det en mysig farsdag! Började med mys med pojkvännen, sen blev det en tripp till mormor och morfar, hem igen tog det lugnt och när brossan kom hem skickade vi iväg honom till farmor och farfar medan vi fixade vi till pappas present sen stack vi också dit (vi var faktiskt bjudna dit)

Idag är det start på ny kurs! Är svintrött alltså jag klarar inte av att vara hemma så mycket som jag är, ingen som vet något jobb som kan behöva extra personal några timmar i veckan??

Allergisk?

Varje gång jag går till gymmet efter ett långt uppehåll får jag något liknande en allergisk reaktion! Vaknade idag med tjockhals och täppt näsa, jerker vaknade med träningsvärk, som det ska vara ;*

Nr2

Lägger mig intill jerker
Jerker "såg fel brudar"
Jag"vad då fel brudar"
"inget"
"Vad drömmer du om för brudar;)"
Jerker (irriterad) "men eeh*gnäll*vad *mummel mummel gnäll*" (tar av mig mitt täcke och lägger det under sitt huvud som kudde)

Han är lite smått mysko den där "mannen"

Hittade jerker såhär idag efter vi gymmat och jag tyckte jag kände igen ställningen...haha Nelly är så söt hon brukar ligga såhär på filten, här är hon bara två månader ungefär och har kvar den lurviga babypälsen❤

Jag hatar Harry Potter!

Har haft en mysig kväll hemma med mamma, pappa, jerker, god mas och ljuvlig musik!

Har kollat film och myst framför teven? Frågar jerker om vi ska vända på oss och lägga oss på det vanliga hållet i sängen, jerker har tydligen somnat och säger "mm" jag tittat på honom och han fortsätter
"Jag hatar Harry Potter!"
"Jaha varför det?"
"Vet inte"
(Han vänder sig)
Jag-"varför hatar du harry potter?"
"vet inte"
"drömde du om Harry Potter?"
"Vet inte"
"Är du vaken"
"Vet inte" (lägger armarna i kors och somnar igen...)

Jerker brukar snacka i sömnen nu för tiden så man vet aldrig riktigt när han är vaken..

Norr fett illa efter att ha ätit ett helt choklad, hade helt glömt att det existerade men det är ett av mina absolut favorit choklad! Lär inte kunna äta det på ett halvår nu typ! Är väldigt sugen på att gå ut och gå! Hade det varit sommar hade jag gjort det men jag är ganska så mörkrädd av mig så blir nog att gå och lägga sig istället hehe

Rubrik

Så uppfinningslös jag är hittade jag ingen rubrik som kändes bra idag...
 
Har varit på gymmet idag och kan knappt lyftà axlarna nu... Det är sjukt så svag man blir av att inte träna! Men så skönt det var woho!! Igår fick jag reda på att jag klarat hemtentan WOHO på det också! En sak mindre att ta igen i alla fall, har klarat två av tre delar, bara salstentan som ska bli rättad nu också, jaja var på kalas hos Nathalie igår och det blev massa snack, först med gästerna och sen en massa tjejsnack haha måste ha sådana dagar ibland det är så härligt! 
 
Får se vad dagen idag har att bjuda på:)

...

Ni vet att man får massa råd från lärare och föräldrar att sätta en tejpbit för webkameran så ingen hackar sig in och sätter igång den utan att man vet det...
 
Det hade nästan varit kul om någon gjorde det nu ihop om att få se en sexig brud halvnaken och får se en tjej som sitter och tryckeer i sig rent för stora bitar baguette då hela delade på sig och brödet är för segt för att skära haha. Bara en tanke. De hade nog skrämt upp dem till att inte försöka igen !

fixat och klart!

Så nu var den gjort! Jag svrttades, skakade, fick hjärnsläpp, hade en mage som kurrade konstant men på något vis skrev jag klart tentan. Om det är rätt är en helt annan femma men det är ingenting jag kan påverka just nu. Sitter och äter en räkbaguette, hade tänkt baka kladdkaka, då de enligt vakna med the voice är kladdkakans dag idag och sen ikväll tänkte jag hyra twilight och försöka pricka in att se den innan new moon visas på femman haha får se hur det blir med (en i klassen ringde precis och det är lite knäppt för om jag ligger ner i sängen eller någongting och det ringer någon som jag inte är jätte tight med så sätter jag mig upp i sängen eller slutar med det jag håller på med kom bara och tänka på det) Ja som sagt jag får se hur det blir med det, behöver kanske lite frisk luft menjag är helt uppe i varv men samtidigt helt slut i kroppen så det får vänta till i morgon eller nått!
 
 

...

Jag försökte verkligen vara positiv till provet men nu har stressen och nerverna tagit över. Tårarna bara rinner och jag minns ingenting jag vet att det inte är "värsta grejen" men det hade varit så skönt att inte hamna efter det första man gör! Men jaja skit samma ska kolla igenom en sista sak sen ska jag sova,

Nått en punkt

Nu har jag nått en punkt där jag känner mig ganska nöjd med dagens insatts, har lite kvar att läsa mig men är rädd att en ny kunskap knuffdar ut de som redan finns där inne. Jag känner mig full helt enkelt helt full i skallen och just nu finns det inte plats med mer.
 
Har tänkt att ta en duch nu var ett tag sen sist ganska på pinsamt! tror jag duschade 2ggr förra veckan och nu var det nästan fem dagar sen jag tog en ordentlig skrubb. Att jag ens erkänner det är bara sjukt!
 
Men ja nu ska jag duscha, ta lite frisk luft sen ska jag läsa igenom allting ikväll!
 
Någonting som är ännu mer pinsamt är att jag bara träffar min brors flickvän i fettigt hår, lökig pyjamaströja och mjukisbyxor! hon måste ju tro att jag inte har andra kläder!
 
haha som sagt nu blir det duschen WOHO!!
 
Känner mig ungefär som på bilden som är tagen i ny klänning på Cypern!
 
 
Ser mer konstig än glad ut haha men jag är glad fast det fastnade inte på bilden!
 
 

Att hålla föredrag

Jag lär mig väldigt mycket av att prata och diskutera med människor. Nu har jag ingen att snacka och diskutera med så jag skriver ner det datorskrivna på ett papper sen när jag skrivit lite så berättar jag för mig själv, mitt kök och min kanin och det jag precis lärt mig! Känner mig lite konstig som håller föredrag för mig själv i min ensamhem men förhoppningsvis så lär jag mig någonting av det!
 
Detta är ändå lite kul fastän jag snabbt tappar koncentrationen och blir nervös över vad man ska kunna, det är lite osm en teater föreställning eller som körkortsuppskrivningen. Jag minns ingenting haha men förhoppningsvis så kommer det fram när man väl sitter där! aaah alltså jag vill bara göra provet nu så det blir överstökat typ haha men ja får väll fortsätta nu behövde bara ta en liten paus från alla begrepp! 
 
Back to work nr 2
 

"Lilletentaafton"

Laddade upp dagen med att ställa alarmet på 06.55 (Vilken lycka att gå upp tidigt har ställt klockan runt halv åtta åtta varje dag) Telefonen hade inte laddat under natten och lampan fugerade inte. Jag har ett härligt nervös och samtidigt nervöst och halv ångestladdat pirr i magen vilket gjorde att jag läste och åt samtidigt vilket resulterade i magknip då jag åt rent för fort haha ! Men nu har jag gungat med till Timbuktu och "det löser sig" så jag känner mig redo för plugg nu woho!
 
 

ps

skulle ju gå och lägga mig tidigare för att koppla av och läsa...håller på att uppdagera telefonen och det tar lite tid så det sket sig direkt haha får göra det en annan dag! 

Hipp Hipp Hurra för Nattis idag!!

Som sagt idag fyller fina Nathalie år och det firades med glass och kex! Hon fick även reda på att hon ska få en present av mig, Corre, Daniella och Lina men vad får hon inte reda på än!
 
Det var värt att skippa kvällens pluggande för lite tjejtid, har även fått massa pepp och energi från fina vänner genom modern teknik så nu känner jag mig redo för att möta morgondagen!
 
Jag brukar alltid vara fett negativ till sånhär och vågar inte snacka om det för jag är fördomsfull men min pappa säger alltid att jag ska droppa den negativa attityden så nu försöker jag göra det woho jag önskar att jag får massor va ny energi till alla plugga gärnet imorgon så jag kan klara av den där tentan nu woho!!
 
Så ett till grattis för nathalie som var sjuk på sin födelsedag!
 
Men lika glad som vanligt!
fina<3
 
 
 
 

Måndag

Det har inte blivit mycket pluggande än så länge idag. Har hittat på andra saker för att komma bort lite från all stress kring pluggandet. Har hämtat antekningar som pappa skrev ut till mig så ska blraj gå igenom det nu.
 
Världens bästa nathalie fyller år idag så det blir kanske att ta en tripp till henne sen. har en bråkig kanin i famnen! hon har bla vänt upp&ner på sin bur, bitit sönder en mjölpaket och hoppat upp i sängen trots att jag satt buren för...
 
back to work

Stress

Jag känner mig väldigt stressad just nu. Jag är världsmästare på att stirra upp mig för onödiga saker och att se ner på mig själv.
 
Innan var jag stressad för om jag gjort rätt val att läsa till fritidspedagog, den stressen har jag lagt åt sidan nu. Jag funderade på att söka in till teaterhögskolan, jag hade inte klarat det och jag tror inte det är de jag vill göra, jag menar jag älskar teater det är en del av den jag är men min stora dröm och min passion är att hjälpa människor, finnas där för de som har de svårt och om jag kan hjälpa en person att le, en person att skippa droger, en person att uppskatta sig själv eller en person förverkliga sina drömmar, så har allt detta slit varit mödan värd!
 
Nu är det två saker som stressar mig någonting enormt.
 
1. Tentan, slutet på kursen...
I högstadiet sket jag i om jag klarade ett prov eller inte jag brydde mig inte och gjorde det bästa jag kunde. Idag är det annorlunda, folk säger att det är vanligt att man misslyckas på första tentan och att jag bara ska ta det lugnt men jag är inte den jag var för fem år sedan. Idag så bryr jag mig för jag vill så gärna klara det, jag vill bevisa för mig själv att jag är bra och jag duger jag vill visa att jag inte behöver vara en av dem som misslyckas och det är för jag känner att jag inte passar in här. Jag är inte en akademiker jag hade mer än gärna tagit ett vanligt svensson jobb för jag tycker inte att man är bättre än alla andra bara för att man går på högskola (vilket man får vibbar av att folk tycker här typ varje dag). Nu när jag vet att jag är på väg att få göra det jag vill göra det jag vill jobba med så är det så frustreande att höra " ja men typ alla failar". Jag tycker inte att det gör någonting om man misslyckas men jag vill så gärna klara det jag vill inte hamna efter och det gör mig nästan gråtfärdig att jag vill någonting så gärna men inte vet om jag klarar det. Jag har inte pluggat mycket i helgen och jag blir nervös över att inte hinna men samtidigt är jag stolt över mig själv att jag pluggade nästan hela förra veckan. ååh jag innan sa jag till jerker att jag fick ont i magen bara av att ätnka på hur mycket jag ska lära mig. Så svarade han " tänk inte på vad du ska lära dig, bara gör det!" haha han är så gullgi jag får väll försöka tänka possitivt istället och inte se det som ett hinder att jag inte pluggat utan som att man måste ta lite paus för att orka med att lära sig mera.
 
2. Träningen
Jag har varje år haft som mål att gå ner i vikt och bli vältränad. Detta året har jag haft min födelsedag som mål. Jag har ingen speciell målvikt utan jag vill vara nöjd medd min kropp, ha en fastare kropp, vara vältränad och känna mig skitsnygg!
Nu är det två månader tills jag fyller år och jag ser det redan som att jag har misslyckats. Jag tror inte på mig själv och jag kan inte se mig själv som vältränad jag kan inte se mig själv lyckas och tror inte på att det går. Det är frustrerande för det hade varit världens bästa 20 års present av mig själv. att känna mig stolt och nöjd med mig själv och min kropp. Just nu skäms jag på riktigt. Jag går inte gärna förbi glasfönster och jag håller för magen när jag träffar folk för jag känner mig så obekväm. Går i mjukisbyxor hela dagarna för de spänner i alla fall inte.
 
Jaja det är onödigt att stressa upp sig i förväg och jag får helt enkelt försöka att bara ta det lugnt men det är så svårt!
 
Jag tror bestämt att jag ska plocka undan på rummet, bädda rent i sängen och gå och tappa upp ett bad med gott badskum och grejor ocg plugga där ifrån.
 
Sen ska jag nog ha som nytt mål att gå och lägga mig 40 minuter tidigare än vanligt och läsa en bok. Jag älskar att läsa, det sämsta är dock att jag kan ligga och läsa hur länge som helst. En av de bästa böckerna jag läst, som jag varmt kan rekomendera, är Morgan Allings bok, den är så bra och så gripande att jag läste den på en dag så jag kanske inte hade blivit avslappnad av att läsa men jag ska prova det! och även prova att göra morgon yoga lite då och då för det var så härligt på morgonen att meditera lite!
 
Konstigt inlägg men jag behövde skriva av mig lite grann!
 
 

Min kropp!!

Ååh alltså jag var så bra på det ett tag men nu under allt pluggande så har min kropp förfallit! Jag är så slapp och jag äter massa skit och magen ser halvgravid ut hela tiden! Dels för att jag äter saker som jag egentligen inte tål och dels för jag äter massa skit och inte rör på mig!

Jag har ingen motivation till att träna och ingen motivation till att plugga blir så ledsen på mig själv, är trött hela tiden och huvudet dunkar! Jag är inte ens sugen på att säga "jag börjar i morgon" och då är det illa :( men jag får väll börja idag igen hitta motivationen för jag älskar ju att röra på mig egentligen jag har bara blivit så lat nu sedan jag började skolan! Fruktansvärt lat och det är hemskt! Mår inte bra av det!

Om någon har bra motivationstips eller bara lite extra motivation att dela med sig av så säg gärna till

Weekend

Pluggade inte igår heller utan bara slappade och hade en Jerker&Sara dag tills på kvällen då jag skulle hem till the Ahlbergs på 3 rätters mums-middag.
 
Stack med Jerker till Jessica på kvällen och kollade film, hämtade päronen och sen hem och sova...trodde jag!
 
Jag satte ett glas vatten på nattduksbordet innan jag borstade tänderna och sen när jag ska dricka så stannar halva glaset kvar på bordet och det blir vatten överallt på datorer och telefoner, mattan på golvet, så det blev att svabba och torka innnan jag fick gå och lägga mig.
 
I dag har vi varit och hämtat jerkans bil som varit och fått nya däck. Sitter här uppsvullen och mätt och borde plugga men aaah jag är så trött alltså mina ögon svider när jag blinkar, käften är öm och huvudet dunkar haha är så otaggad på att plugga men jag är ännu mer otaggad på att göra om tentan så det gäller att plugga så jag kan klara den!
 
Woho du kör vi, eller nått

Halloween

Såg nu att all text försvann i detta inlägget, minns inte riktigt vad jag skrev men det blev inte mycket plugg i fredags, då jag istället åkte in till stan med mamma och Jonathan. J skulle köpa en halloween maskerad och vi skulle även fixa en inflyttningspresent till Tobbe&Katta som skulle ha festen på kvällen.
 
Hittade vad vi skulle sen blev det bara att käka och fixa oss och iväg igen, helt okej trevlig kväll träffade gammla vänner och skapade även nya bekantskaper men vi var trötta och stack ganska tidigt. Handlade på Max (sånt man ångrar dagen efter när man har ont i både mage och huvud av allt salt och fett i maten!)
 
 

Barndomspsykologi

Utdrag ur Barndomspsykologi utveckling i en förändrad värld andra reviderade utgåvan
Dion Sommer, 2012
 
"Ett paradigm är en uppsättning fundamentala ämnesteoretiska grunduppfattningar, arbetshypoteser, teorier och metoder som utgör utgångspunkten för den vetenskapliga forskningen."
 

I just love school!

I just had se e ex and it fe e lt so good

or not..sitter och pluggar och har den jävla låten på huvudet vet icke varför!
 
Sitter som vanligt vid köksbordet..börjar bli en vana nu haha...Igår gjorde jag yoga innan jag gick och lade mig(duschade där emellan) är öm i hela kroppen, jag tror jag gör fel eller så är jag extremt otränad. Jag tar tillbaka att yoga är för mesar! sjukt jobbigt och man tränar ju verkligen på tålamodet genom att bara sitta rakt upp och ner och andas i typ en kvart, men jag tror det kan vara bra för min mage om jag chillar ibland (pappa sa att man inte får lov att säga det ordet när man var tjugo, för ett barn sa det på radion så jag får passa på att överanvända det i nästan tre månader till!!)
 
Nu ska jag fortsätta, började läsa en sjukt intressant bok..tycker att den är lite lättare än när jag läste den sist, märker att det är fel bok *suck* så nu ska jag fortsätta med den andra boken vilket kan ta hela dagen för den var sjukt svår, ungefär som att läsa koreanska baklänges för någon som inte kan koreanska eller ens vet hur det låter.

Morgonstund har guld i mun

Började morgonen med ett morgon yoga pass som består av 20 minuters meditation med inslag av power yoga! Jag gick all in och tände massa ljus och sånt i rummet, Nelly förstod dock inte att man ska vara tyst under yoga och började gräva lite i hopp om att få uppmärksamhet eller något men sen slängde hon sig på sidan och sov..
 
Jag har ratat yoga för jag tyckt att det är tramsigt och man tränar ju inte på riktigt med yoga men jo haha det är pinsamt hur svag och ovig jag är (stånkade som en gris för att hålla uppe min kropp istället för att andas mjukt som man ska)! Funderar på att prova på Ki Balans på friskis och svettis på Söndag om jag hinner för det var väldigt avslappnande och energiladdande typ fast sen blev jag helt yr i skallen när jag började andas normalt igen så det krävs nog lite övning...
 
 
 
 
RSS 2.0